Beursconcept
IMCD Coatings & Construction

Standconcept European Coatings Show: van concept naar realisatie

Voor IMCD Coatings & Construction hebben wij het standconcept bedacht en de stand ontwikkeld voor de European Coatings Show in de Nürnberg Messe! Voor het grootste internationale verf- en coatingsevent ontwikkelden we, van concept tot realisatie, een stand van maar liefst 200 m2 met twee verdiepingen!

Stand ontwikkelen: van concept naar realisatie

Dit was de derde editie op rij dat we voor IMCD de stand hebben ontwikkeld voor de European Coatings Show. Na eerder de toepassingen van verf en coatings visueel te hebben gemaakt in de vorm van een huis en een kantoor, stond het standconcept deze keer in het teken van het lab. Het thema dat centraal stond was ‘the journey’.

The journey

Van de ruwe chemicaliën tot het eindproduct maken we de expertise van IMCD concreet. De klanten en prospects van IMCD worden aan de hand van het werkproces meegenomen op reis. Het proces van IMCD is vormgegeven met door ons ontwikkelde iconen, die ook de basis zijn van de rest van het artwork. De World Map laat alle kantoren en laboratoria zien en brengt de wereldwijde expertise van IMCD in kaart.

Van presentatie naar dialoog

De expertise van IMCD komt verder tot uiting in de Experts4Experts area. Een ruimte waar korte dynamische presentaties werden gegeven over hoe de experts van IMCD waarde toevoegen aan het proces. Ondanks dat deze area niet in een afgesloten ruimte was, zorgde het ontwerp ervoor dat de setting intiem was en er een mooie interactie met het publiek mogelijk was. Op de bovenverdieping waren diverse boardrooms te vinden die vernoemd zijn naar Coatings labs over de hele wereld en de grote bar was een centrale plek in de stand om klanten en relaties te ontvangen en het gesprek aan te gaan. Last but not least, kon men als echte laborant op de foto in de photobooth!

Beurs standconcept branding IMCD Beurs standconcept branding IMCD Beurs standconcept branding IMCD Beurs branding communicatie imcd

 

😍 Speciaal voor jou

Contentstrategie
Storytelling
Scandia Maritime Outfitters

Van corporate story naar brand video

Website
Employer branding
Sectorinstituut Transport en Logistiek

Week van de Werkstress: geen stress op de weg!