Strategie
Rotterdam Topsport

Topsporters helpen hun droom te verwezenlijken. Op weg naar Tokyo 2020

Rotterdam biedt het ultieme topsportklimaat. Met de allerbeste trainingsfaciliteiten, de indrukwekkende lijst aan topsportevenementen als podium voor de topsporter, support van de gemeente en de trotse inwoners en bedrijven die topsport een warm Rotterdams hart toedragen. De topsporters hebben Rotterdams bloed. De basis van hun drive is gelegd in de wijken waar ze zijn opgegroeid, de sportclubs waar hun talent ontdekt werd en de accommodaties waar ze trainen met mensen die in hun geloven en hen verder brachten dan ze ooit hadden gedacht. De stad is hun thuishaven. Hun inspiratiebron. Hun krachthonk.

Niet voor niets jagen 50 potentiële Rotterdamse Olympiërs hun droom na en doen er alles aan om straks te presteren op het allerhoogste niveau tijdens de Olympische Spelen 2020 in Tokyo! In opdracht van Rotterdam Topsport ontwikkelden wij een concept waarmee we de topsporters helpen hun droom te verwezenlijken. Tijdens een eerste kennismakingssessie met een aantal van deze topsporters is geïnventariseerd waar zij behoefte aan zouden hebben en hoe ze ondersteund kunnen worden op weg naar Tokyo 2020. Een nieuwe zwembroek, voedingsadvies, een vliegticket, kortom ze hebben middelen nodig. En die kosten geld. Hiervoor stelden wij een sponsorpakket samen waarmee het Rotterdamse bedrijfsleven een sporter financieel kan ondersteunen.

Het komende jaar gaan we op nog meer manieren onze 50 Rotterdamse Olympiërs een podium bieden om ze te ondersteunen op weg naar Tokyo, op weg naar goud.

Content branding strategie rotterdam topsport

😍 Speciaal voor jou

Netwerk
Event
Expert
Herpositionering