vacature

Project Manager (fulltime)

Krijg je energie van toffe projecten coördineren? Van het in goede banen leiden van een videoproductie of het plannen van on- en offline campagnes? Werk je graag in een creatieve omgeving en bruis je van enthousiasme? Dan zijn wij benieuwd naar jouw skills! 

De wereld staat niet stil en daar ben jij je van bewust. Met jouw nieuwe en slimme communicatieoplossingen maak je indruk. Bij het Campagne team, maar vooral bij de klant. Je weet op een doordachte en creatieve manier het verschil te maken voor (inter)nationale klanten, werkt nauw samen met de Client Partner, de klantverantwoordelijke en het creatieve team. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het coördineren van projecten, het opstellen van (de)briefings en begrotingen, om er vervolgens voor te zorgen dat alles volgens planning verloopt. Van ieder project maak jij een succes en zorg je dat die deadline wordt gehaald. En hoe! 

 Show us your skills en laat zien dat jij deze baan aan kunt. We zijn per direct op zoek naar jou!

 

Criteria

  • Afgeronde hbo/wo opleiding in een relevante studierichting.
  • Tenminste 2 jaar relevante werkervaring als Project Manager.
  • Ervaring bij een reclamebureau is een pré.
  • Affiniteit met interactieve media, online (content)marketing en social media.
  • Sterke persoonlijkheid, ambitieuze instelling en ‘ondernemersmentaliteit’.
  • Goede contactuele eigenschappen.
  • Je hebt de Rotterdamse (werk)mentaliteit.
  • Je bent een teamplayer en stressbestendig.
  • Je beschikt over veel doorzettingsvermogen, bent punctueel, betrouwbaar, servicegericht en representatief.
  • Perfecte beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Over ons

Werken bij Campagne is werken aan een mooie toekomst. We werken (keihard) voor mooie opdrachtgevers, aan verrassende en vooral resultaatgerichte communicatieoplossingen. Succes voor onze klanten is onze drijfveer! Om al dat moois te kunnen blijven maken, hebben we extra man/vrouwkracht nodig. En snel ook!

Wat we vragen is een kanjer. Wat we bieden is een prettige werksfeer met gedreven en professionele collega’s, een gave werkomgeving, een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Campagne hebben we goede opleidingsmogelijkheden.

Campagne is onderdeel van het internationale AMIN netwerk met meer dan 60 aangesloten onafhankelijke communicatiebureaus en heeft inmiddels meerdere succesvolle internationale cases samen met partnerbureaus ontwikkeld.

Nieuwsgierig? Liberate yourself now!

Mail vandaag nog je motivatie met cv en foto naar Marloes Kalsbeek: marloes@campagne.nl
of bel naar +31 (0)10 – 292 83 33.