Campagne Privacy Statement

Wij zijn Campagne, merkenbevrijders. If you love your brand… set it free! Bezoek je onze website, dan verwerken we een aantal persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt omgegaan en daarom worden persoonsgegevens dan ook secuur door ons verwerkt en beveiligd. In dit Privacy Statement vertellen we je hier graag meer over.

We gebruiken je IP-adres om te analyseren hoe lang en welke pagina’s je van onze website bezoekt en hoe bezoekers op onze website terecht zijn gekomen. Hiervoor gebruiken we het statistiekenprogramma Google Analytics. Lees hier het privacybeleid van Google Analytics.

Ten behoeve van het opsporen van eventuele problemen van onze website en server, bewaren onze servers zogenaamde logfiles. Deze bevatten IP-adressen en worden eens per jaar opgeschoond. Dit doen we om onze website en server veilig en toegankelijk te houden voor jou en voor onszelf.

Door middel van cookies worden er persoonsgegevens verzameld die door ons worden gebruikt voor het optimaliseren en beter maken van de website. Zo vinden wij het interessant om te weten welke blogs gelezen en video’s bekeken worden. Dat helpt ons om te bepalen over welke onderwerpen we nog meer kunnen schrijven. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Bij een eventueel volgend bezoek aan onze website kan deze informatie weer naar onze servers teruggestuurd worden. Hoe cookies precies werken en welke we gebruiken, lees je in ons cookiebeleid.

Say hello! Op onze website vind je ook een contactformulier om een berichtje achter te laten of een vraag te stellen. We slaan je persoonlijke gegevens; naam, e-mailadres en optioneel je telefoonnummer, die je invult, op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. We gebruiken je gegevens alleen voor het beantwoorden van je vraag.

Wij zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. Wij hanteren verschillende bewaartermijnen voor jouw gegevens. Wij bepalen de bewaartermijn op basis van de wet- en regelgeving. De meeste gegevens bewaren wij tot 1 jaar na het laatste contact. Gegevens die wij op basis van de wet langer moeten bewaren zullen wij bewaren tot de bewaarplicht is komen te vervallen.

Via Google, Facebook en MailChimp kunnen gegevens buiten de Europese Unie verwerkt worden. Al deze partijen zijn aangesloten bij het Privacy Shield Programma en voldoen daarmee aan een volgens de Europese Commissie passend beschermingsniveau.

Op onze website is een SSL-certificaat geïnstalleerd. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden.

Via de website kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Met deze nieuwbrief blijf je op de hoogte van het laatste Campagne nieuws. Wanneer je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief dan gebruiken we je e-mailadres uitsluitend om deze nieuwsbrief te kunnen versturen. Voor het versturen van de nieuwsbrieven maken we gebruik van het verzendprogramma MailChimp. MailChimp voldoet aan de EU richtlijnen voor opslag van persoonsgegevens. Voor meer informatie hierover zie https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer? Geen probleem, je kunt je gemakkelijk afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief zelf. Vanaf dat moment wordt jouw e-mailadres van onze verzendlijst verwijderd. Vervolgens blijven je gegevens nog maximaal 3 maanden bewaard in verband met de verwerking van je afmelding.

Je hebt het recht je persoonsgegevens in te kijken. Ook kun je gegevens laten wijzigen of laten verwijderen uit onze database. Verder kun je verzoeken om de verwerking te beperken en kun je bezwaar maken tegen de verwerking. Daarnaast heb je het recht om te vragen om de gegevens die wij over jou verwerken aan jou over te dragen of aan een andere organisatie. Laat het ons weten via privacy@campagne.nlof bel even en vraag direct naar André den Boer.

Contactgegevens:
Campagne
Charloisse Lagedijk 536
3084 LG Rotterdam
010 – 292 83 33
KVK Rotterdam 57057303 | BTW NL852420754B01
Campagne is een handelsnaam van Rotterdam Brands and More B.V.

Als je jouw gegevens niet achterlaat op onze website, kunnen wij uiteraard geen opvolging geven aan vragen en geen contact opnemen. De verstrekking van deze gegevens is dan ook een voorwaarde voor het stellen van vragen en het ontvangen van de nieuwsbrief.

Ten slotte wijzen wij er nog op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (de nationale toezichthouder). Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele versie vind je altijd op www.campagne.nl.
Rotterdam, mei 2018