Liberating Brands

Communicatie is pas echt effectief als merken en organisaties vrij zijn. Vrij om te groeien, te leren, te overtuigen en te inspireren. Los van vastgeroeste patronen en waarheden uit het verleden. Wij creëren deze vrijheid. Met nieuwe inzichten, data, creatieve, heldere ideeën en integrale oplossingen die borg staan voor energie én resultaat. In Nederland en daarbuiten. Wij zijn Campagne, merkenbevrijders. If you love your brand… set it free!

THE WAY WE WORK

Bij Campagne gaan we niet zomaar aan de slag. Vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid gaan we op zoek naar relevante insights. De ‘liberator’ (het unieke idee) komt alleen maar boven tafel als je je doelgroep glashelder kent en begrijpt. Daarbij gaat het niet alleen om wat ze doen, maar vooral om waarom ze dat doen. Door onderzoek wordt dit duidelijk en op basis van die inzichten, weten wat er echt speelt, kunnen we complexe vragen omzetten naar een krachtige strategie. Van logisch denken naar creatieve magie. De uitwerkingen zijn opvallend, verrassend, effectief en versterken de kracht van het merk. Slim nadenken en handelen om het maximale te bereiken staan hierbij centraal – en dan gaat het niet om budgetten opmaken. Dát is de manier waarop wij merken bevrijden!


Bekijk hier wat we doen

Rotterdammerts

Leuk natuurlijk, al die blabla over merken, strategie en communicatie. Zoals het een Rotterdams bureau betaamt houden we toch vooral van ‘de mouwen opstropen’ en het verschil maken. Dit doen we in een prachtige 400 jaar oude boerderij aan de rand van Rotterdam. We durven onszelf ook het leukste bureau van Rotterdam te noemen. Gelukkig vinden onze klanten uit de omgeving én ver daarbuiten dat ook.

We werken hard en we lachen hard. We zijn dan ook heel trots op onze ‘Corporate Culture’ (blabla, we noemen het zelf gewoon ‘leuk werken’). En we schenken hele goede koffie. Kom vooral de sfeer eens proeven.

Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar

Nieuwsgierig geworden? Wij ook naar jou!

Strategy
André van der Meer
#nevergrowup
Strategy
Marc van Bakel
#letstriumph
Client Service Director
Marloes Kalsbeek
#letskeepintouch
Client Partner
Joanne Lammers
#stayahead
Account Manager
Marieke Brekelmans
#theskyisthelimit
Account Assistent
Petra Versluis
#alwaysfun