YUR Advocaten & Consultants

HET MODERNSTE ADVOCATENKANTOOR VAN ROTTERDAM!

One sentence brief

POSITIONEER BAUMGARDT, BRÖKLING & VAN DER RIJT ADVOCATEN ALS INNOVATIEF EN ONDERSCHEIDEND ADVOCATENKANTOOR VOOR HET MKB+.

AANPAK

De wereld van de advocatuur verandert: digitalisering en automatisering spelen een grote rol. De klant zit niet meer te wachten op een traditioneel advocatenkantoor. Baumgardt, Brökling & Van Der Rijt Advocaten is zich hiervan bewust. Samen met Campagne geven zij invulling aan de vraag van morgen. Deze herpositionering vraagt ook om een nieuwe naam: los van tradities, klantgericht én onafhankelijk. Na een interne en externe exercitie is de naam bepaald: Yur Advocaten & Consultants. Yur staat voor slimme, heldere adviezen. Pragmatisch. Anders. Weg van vastgeroeste patronen. Niet alleen als advocaat. Maar ook als sparringpartner, als consultant. Met persoonlijke aandacht voor klanten. Om deze herpositionering te realiseren werd onder andere een nieuwe werkwijze geïntroduceerd en een modern kantoor in Rotterdam geopend.

herpositionering

Liberator:

LEF! OPENSTAAN VOOR VERANDERING, STAPPEN DURVEN TE ZETTEN, VERNIEUWEN EN ANDERS ZIJN.

Niet door erover te praten, maar door het te doen. Zo ging na ruim 25 jaar de naam overboord en werd vastberaden gekozen voor Yur Advocaten & Consultants. Yur maakte voor zichzelf daarmee de weg vrij om alle daaropvolgende logische keuzes te baseren.


herpositionering

Nieuwe naam en positionering

De transformatie is stapsgewijs gecommuniceerd; zowel intern als extern. Bij de ontwikkeling voor de nieuwe naam werden de medewerkers betrokken en hebben zij meebeslist, wat heeft gezorgd voor een breed intern draagvlak. We stelden een transformatie- en communicatieplan op, waarin de feestelijke opening en lancering op 2 februari 2017 een hoogtepunt was. De nieuwe website werd gelanceerd: een platform voor kennisdelen, online dienstverlening en personal branding. De contentstrategie voor de website en social kanalen is in ontwikkeling. Om de positie in Rotterdam te claimen, wordt er gewerkt aan een marktbewerkingsstrategie binnen deze regio.

OM EEN ‘ECHTE’ HERKENBARE CORPORATE IDENTITY VAN YUR ADVOCATEN & CONSULTANTS TE CREËREN

IS ER GEFOTOGRAFEERD MET HET HELE TEAM!

YUR.NL STAAT VOOR KENNISDELEN, EXPERTISE EN INSPIRATIE

3000
In de eerste maand had
Yur.nl meer dan 3.000 bezoekers.
10000
In de eerste maand had
Yur.nl ruim 10.000
paginaweergaven.
100000
De berichten over de
naamswijziging op Facebook
bereikten zo’n 100.000
personen.

Meer weten?

Joanne vertelt je graag meer over deze case.