Woonboulevard Spijkenisse

Retailmarketing anno nu.

One sentence brief

Hoe krijg je anno 2017 de consument naar
een woonboulevard?

Video

Leef je uit op Woonboulevard
Spijkenisse!

Group 2 Copy Created with Sketch.

Liberator

Beleving!

Consumenten kopen graag online. Maar als ze gaan écht winkelen verwachten ze dat het gemakkelijk en leuk is. Klanten die woonwinkelen willen in ‘real life’ de producten zien en ervaren, voordat ze overgaan tot aankoop. Wonen is voor iedereen een eigen manier van leven. We hebben daarom Woonboulevard Spijkenisse gepositioneerd als een leefboulevard. Met een gevarieerd winkelaanbod, aanwezigheid van horeca, gratis parkeren, 7 dagen in de week open, acties en events. Woonboulevard Spijkenisse: Leef je uit!


Aanpak

Het oriëntatieproces voor woninginrichting is voornamelijk online. We hebben een onderscheidend creatief concept ontwikkeld en geven vanuit Campagne een actuele invulling aan de social kanalen en website. We werken daarbij permanent aan het vergroten en betrekken van de online community. Dit betekent dagelijks content management, monitoring en optimalisatie van de kanalen. We communiceren het totale winkelaanbod, de nieuwste acties en inspireren potentiële bezoekers met de laatste trends en nieuws. We zijn zelf vaak op de woonboulevard te vinden en onderhouden dan tegelijk de contacten met de winkeliers.


Social media

24/7 werken we aan de online community.

online community

zowel online als offline

Uiteraard zorgen we ervoor dat het plaatje ook offline klopt. Zo wordt de signing seizoensmatig aangepast én zijn er regelmatig leuke winkelacties en events die bijdragen aan de beleving op de locatie!


RESULTATEN

Woonboulevard Spijkenisse heeft inmiddels meer dan 5.500 likes op Facebook en een betrokken community. Woonboulevardspijkenisse.nl is een inspirerend online platform met maandelijks gemiddeld 6.000 sessies. En nóg belangrijker: Woonboulevard Spijkenisse is een goedlopende en drukbezochte woonboulevard met enthousiaste ondernemers, waarbij alle verhuurbare winkelruimtes permanent bezet zijn.


Meer weten?

Marloes vertelt je graag meer over deze case.