vacature

Junior Art Director / Concept Developer (m/v)

Welke jonge, ambitieuze, creatief opgeleide, ondernemende conceptdenker/art director is op zoek naar een ‘leef-je-uit’-plek binnen een vernieuwend en ambitieus communicatiebureau in Rotterdam waar je al je energie in kwijt kan? Wij staan open voor jong talent, die ons in het hart van onze organisatie gaat verrassen met zijn of haar talenten, campagne-ideeën en activatieconcepten voor veelzijdige, nationale en internationale opdrachtgevers. Zowel zelfstandig als in teamverband. On- en offline én als disruptor meedenkend met onze afdeling concept/strategie.

Wellicht heb je een opleiding aan de Willem de Kooning gevolgd of de Junior Academie in Amsterdam. Misschien ben je er wel afgetrapt omdat je te eigenwijs en te goed was? Of heb je een eigen bureautje en ben je toe aan grotere klussen? En bezit je daarnaast over verrassende creatieve skills (copywriting, bloggen, editen, filmen, fotograferen etc…)? Dan willen we graag met je praten!

Waarschuwing: dit is één van de leukste vacatures die je ooit gaat tegenkomen. We hebben slechts één plek voor de allerbeste, leukste, gezelligste en creatiefste ‘liberator’. Kom maar op als je durft!

Over ons

Campagne is een bruisend en vernieuwend communicatiebureau in Rotterdam. Een bureau dat anders werkt, denkt en klaarstaat om op een doordachte en creatieve manier het verschil te maken voor haar (inter)nationale klanten. Elke dag toetsen we onze output aan onze visie ‘liberating brands’. Strategie en creatie zijn vaste kernwaarden waarnaast een deel van de productie wordt uitbesteed.

Campagne is onderdeel van het internationale AMIN netwerk met meer dan 60 aangesloten onafhankelijke communicatiebureaus en heeft inmiddels een meerdere succesvolle internationale cases samen met partnerbureaus ontwikkeld.

Wat we bieden is een prettige werksfeer met gedreven en professionele collega’s, een gave werkomgeving, een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Campagne hebben we goede opleidingsmogelijkheden.

Nieuwsgierig? Liberate yourself now!

Stuur je cv en portfolio naar Bart van Wageningen via bart@campagne.nl
of bel naar +31 (0)10 – 292 83 33.