Strategisch en
creatief lead agency

Wie wil je bereiken, wat is je doel, en waarom? Om een merk of bedrijf nog sterker en waardevoller te maken staan die vragen centraal. Als outsiders kijken wij open en zonder vooroordelen naar de organisatie en vinden we, op basis van research en insights, de essentie om je positief te onderscheiden. Dat haakje noemen wij de Liberator, het uitgangspunt om effectieve en betekenisvolle marketing- en communicatietoepassingen te ontwikkelen. Intern, in Nederland of internationaal. Van merkpositionering en communicatiestrategie, tot website, video, content, social media, marketing automation en events. Alles om impact te maken op de doelgroep.


Liberating brands

Om je doelgroep in beweging te krijgen, moet je weten wie ze zijn, wat ze drijft en waar hun wensen, angsten, dromen en behoeftes liggen. Communicatie is pas écht effectief als het relevant is. Daarvoor moet je soms loslaten, of schudden voor gebruik, om een merk óf doelgroep vanuit een ander perspectief te bekijken. Wij noemen het ‘Liberating brands’.

No worries

Als klant wil je weten waar je aan toe bent en dat willen wij ook. De kortste uitleg van een lead agency? Alles onder de loep nemen, sparren met directie en management, en het marketingteam aanvullen en ondersteunen. We zijn in de lead om effectief samen te werken met jullie, jullie partners en eventuele andere bureaus om snel tot goede (hele goede) resultaten te komen. Juist. Overal bij betrokken, zodat we op alles kunnen letten om jouw merk te bewaken én te laten groeien. Je hebt er dus bijna geen omkijken naar, wij doen er alles aan om van elk project een succes te maken. #everybodyhappy!

Workflow

Research & insights

Waarom willen we
alles weten?
Research is key: gedrag veranderen of de positionering verbeteren doe je vanuit de essentie van het product, het bedrijf en de markt.

De Liberator

Wat doen we dan met dat onderzoek?
We zoeken de basis voor de strategie en het concept, die noemen we de Liberator.

Strategie & concept

Maar jullie doen toch marketing en communicatie?
Met de research en de Liberator gaan we aan de slag met de positionering, strategie en het concept.

Creatie & content

Wat maken jullie
dan allemaal?
Van merkpositionering en communicatiestrategie, tot website, video, social media, content, marketing automation en events.

Resultaat & evaluatie

En hoe zit het dan
met mijn KPI’s?
Alles wat we doen is gericht op het resultaat. We testen continue en evalueren het proces, het werk, en de doelstellingen.

Team

Juriaan van Berkel
Copywriter
Rachel Korpershoek
Junior Project Manager
Loes van der Weerd
Junior Project Manager
Judith Prins
Traffic Manager
Bart van Wageningen
Creative Director
Igor Schell
Digital Producer
André van der Meer
Strategy
Marieke Brekelmans
Account Manager
Glenn Ouëndag
Digital Marketing Strategist
André den Boer
Operations
Marcel Miog
Studio Manager
Joanne Lammers
Client Partner
Petra Versluis
Account Assistant
John Baas
Creative Director
Marloes Kalsbeek
Client Service Director
Tessa Pereboom
Research & Insights
Marc van Bakel
Strategy
Erik Kepper
Strategy Director
Stephan Butter
Designer

Merken waar we mee werken

Als strategisch en creatief partner zijn we betrokken bij prachtige bedrijven, organisaties en stichtingen. Van brancheorganisaties als Stigas en Noab tot corporates als Rabobank en Svensson. We zetten ons maatschappelijk in voor Het Leontienhuis en Team Jayme. In de retail voor Roobol en woonboulevards, en de logistiek voor STL. Internationaal voor Halter CNC Automation en Allison Transmission. Maar ook lekker dichtbij voor het Maasstad Ziekenhuis, Hotel New York by Westcord en Rotterdam Topsport.