vacature

Project Manager(s) (M/V)

De wereld staat niet stil en dat vraagt om nieuwe, slimme communicatieoplossingen. Campagne is een bruisend en vernieuwend communicatiebureau in Rotterdam. Een bureau dat anders werkt, denkt en klaarstaat om op een doordachte en creatieve manier het verschil te maken voor haar (inter)nationale klanten. Elke dag toetsen we onze output aan onze visie ‘liberating brands’. Met een compact strategisch communicatieteam van ruim 20 professionals helpen we onze opdrachtgevers om hun doelstellingen te bereiken. Strategie en creatie zijn onze vaste kernwaarden waarnaast we een deel van de productie uitbesteden in ons netwerk. Ter versterking voor ons team Client Services zijn we per direct op zoek naar een fulltime Project Manager.

Wie zoeken we?

Iemand die er energie van krijgt om uiteenlopende projecten en klantvragen (on- en offline), van klein tot groot, te coördineren en in goede banen te leiden. Hierin werk je nauw samen met de Client Partner, de klantverantwoordelijke, en het creatieve team. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van (de)briefings en begrotingen, om er vervolgens voor te zorgen dat alles volgens planning verloopt. Je vindt het leuk om klanten en collega’s te helpen en te adviseren. Geen dag is hetzelfde en je bent kritisch om van elk project een succes te maken! Van een printcampagne tot videoproductie.

Criteria

  • Afgeronde hbo/wo opleiding in een relevante studierichting.
  • Tenminste 2 jaar relevante werkervaring als Project Manager.
  • Ervaring bij een reclamebureau is een pré.
  • Affiniteit met interactieve media, online (content)marketing en social media.
  • Sterke persoonlijkheid, ambitieuze instelling en ‘ondernemersmentaliteit’.
  • Goede contactuele eigenschappen.
  • Je hebt de Rotterdamse (werk)mentaliteit.
  • Je bent een teamplayer en stressbestendig.
  • Je beschikt over veel doorzettingsvermogen, bent punctueel, betrouwbaar, servicegericht en representatief.
  • Perfecte beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Over ons

Werken bij Campagne is werken aan een mooie toekomst. We werken (keihard) voor mooie opdrachtgevers, aan verrassende en vooral resultaatgerichte communicatieoplossingen. Succes voor onze klanten is onze drijfveer! Om al dat moois te kunnen blijven maken, hebben we extra man/vrouwkracht nodig. En snel ook!

Wat we vragen is een kanjer. Wat we bieden is een prettige werksfeer met gedreven en professionele collega’s, een gave werkomgeving, een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Campagne hebben we goede opleidingsmogelijkheden.

Campagne is onderdeel van het internationale AMIN netwerk met meer dan 60 aangesloten onafhankelijke communicatiebureaus en heeft inmiddels een meerdere succesvolle internationale cases samen met partnerbureaus ontwikkeld.

Nieuwsgierig? Liberate yourself now!

Mail vandaag nog je motivatie met cv en foto naar Marloes Kalsbeek: marloes@campagne.nl
of bel naar +31 (0)10 – 292 83 33.