vacature

Junior Art Director / Concept Developer (m/v)

Welke jonge, ambitieuze, creatief opgeleide, ondernemende conceptdenker/art director is op zoek naar een ‘leef-je-uit’-plek binnen een vernieuwend en ambitieus communicatiebureau in Rotterdam waar je al je energie in kwijt kan? Wij zijn op zoek naar jong talent, die ons in het hart van onze organisatie gaat verrassen met zijn of haar talenten, campagne-ideeën en activatieconcepten voor veelzijdige, nationale en internationale opdrachtgevers. Zelfstandig als in teamverband. On- en offline én als disruptor meedenkend met onze afdeling concept/strategie.

Wellicht heb je een opleiding aan de Willem de Kooning gevolgd of de Junior Academie in Amsterdam of misschien ben je er wel afgetrapt omdat je te eigenwijs en te goed was? Wellicht heb je een eigen bureautje en ben je toe aan grotere klussen?
Bezit je daarnaast verrassende creatieve skills (bloggen, vloggen, editen, filmen, fotografie etc…). Dan wil ik heel graag met je praten. Stuur je cv en portfolio naar Bart@campagne.nl dan neem ik direct contact met je op!

Waarschuwing: Dit is één van de leukste vacatures die je ooit gaat tegenkomen. We hebben slechts 1 plek voor de allerbeste, leukste, gezelligste en creatiefste ‘liberator’. Kom maar op als je durft!

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.

Nieuwsgierig? Liberate yourself now!

Neem direct contact op met Bart van Wageningen via bart@campagne.nl
of bel naar +31 (0)10 – 292 83 33.